Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/customer/www/ycp-klub.si/public_html/templates/smartinblack/index.php on line 112

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/customer/www/ycp-klub.si/public_html/libraries/cms/application/site.php on line 272
image1 image1 image1

ZAKLJUČNA REGATA 2020

 

slika4

 

 

Pri organizaciji Evropskega prvenstva v razredu optimist, ki bo potekalo v Portorožu od 18. do 24. oktobra, sodelujejo tudi člani Jahtnega kluba Portorož, prav tako pa bomo JK Pirat pomagali z opremo. Zaradi omejitev, ki jih imamo v zvezi s koronavirusom, smo se odločili, da Zaključno regato - Memorial Franci Stres premaknemo na nedeljo. Hkrati bomo imeli takrat na voljo cel zaliv, tako da bo regata potekala na standardnem trikotniku postavljenim v Piranskem zalivu.
 
Glede na zadnje ukrepe povezane s koronavirusom, ki so nam odnesli pogostitev, smo se odločili, da za 15,00 EUR znižamo štartnino in vam hkrati omogočimo plačilo le te direktno na TRR kluba.
 
Se vidimo v nedeljo 25. oktobra.
 
Jahtni klub Portorož
 
 
Hvala in lp,
Monika

 

 

2021  JAHTNI KLUB PORTOROŽ     monika@ycp-klub.si

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov .

  
EU Cookie Directive Module Information